پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۱۲

معاون پژوهشی دانشگاه ایلام خبر داد:

طراحی ۵ «استارت آپ» در استان ایلام

طراحی ۵ «استارت آپ» در استان ایلام

ایلام - معاون پژوهشی دانشگاه ایلام از طراحی پنج استارت آپ با همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه ایلام خبر داد.

حسین مهدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استارت آپ ویکند یک رویداد آموزشی - تجربی در سراسر دنیاست که در سه روز متوالی برگزار می شود و شرکت کنندگان گرد هم می‌ آیند تا ایده‌هایشان را مطرح ، گروه تشکیل داده و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند.

وی افزود: پس از مطرح شدن اجرای این برنامه در استان تاکنون ۱۹۳ ایده برای توسعه فضای کسب و کار در استان دریافت شده که برای مجریان این طرح غیرقابل باور بود.

معاون دانشگاه ایلام یادآور شد: برگزاری اینگونه برنامه ها منجر به شکوفایی ایده های خلاقانه افراد می شود و در صورت حمایت می توان زمینه تجاری سازی این افکار و رونق اشتغالزایی را فراهم کرد.

مهدی زاده ادامه داد: استارت آپ یک تجارت نوپا در قالب یک شرکت یا سازمان موقت است که در پی ایجاد و راه‌اندازی یک مدل تجاری جدید در زمینه خاصی است.

وی زمینه های اجرای استارت آپ را در استان ایلام در رشته های فناوری اطلاعات ، گردشگری و صنایع دستی ، کشاورزی گیاهان داوری و زینتی ، سلامت ، انرژی ، انرژی های نو و صنایع پایین دستی پتروشیمی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۵ استارت آپ با همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه ایلام طراحی شده است.

وی نهادینه شدن این برنامه ها را نیازمند همراهی بانک های عامل و مدیران دستگاه های اجرایی دانست و اضافه کرد: دانشگاه ایلام آمادگی دارد با دعوت از داوران برتر در این حوزه ، زمینه شکوفایی ایده های خلاقانه نخبگان استان را فراهم کند.

کد خبر 3741686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha